Specialisten Erwin Braspenning en Ron de Graaf verzorgen BSNC/KNVB kennissessie op Sportvakbeurs!

De BSNC organiseert samen met de KNVB tijdens de Nationale Sport Vakbeurs de kennissessie: “Duurzaam Onderhoud van kunstgras, hybride, en grassportvelden”. Speciaal voor vrijwilligers, kader en bestuurders van voetbalverenigingen en professionals van onderhoudspartijen. In deze kennissessie gaan de specialisten Erwin Braspenning (HUBRA Fieldmanagement en fieldmanager bij NAC Breda) en Ron de Graaf (Coördinator buitensport Sportbedrijf Tilburg) in gesprek over het (duurzaam) onderhoud van sportvelden. Ook behandelen zij een aantal praktische vragen.

Hoe voorkom je blessures door behoud van kwaliteit van het kunstgrasveld? Wat moet ik doen om de groei van onkruid op mijn grassportveld tegen te gaan? Hoe zorg ik voor optimaal spelplezier op mijn sportveld? En we hebben ook te maken met wet- en regelgeving waar we ons aan moeten hadden, hoe doen we dat? Want het gaat om de kennis en ervaring en vooral om het fingerspitzengefühl van degenen die het onderhoud doen om een goed veld te krijgen en te houden.

De sessie wordt geleid door BSNC-projectleider Duurzaamheid Koen Beelen.

Waar en wanneer?

De sessie is van 13:00 – 13:45 uur op Kennispodium 1.

Kom naar de kennissessie op de Vakbeurs! Via deze link kan je je gratis ticket bestellen voor de Nationale Sport Vakbeurs.

Meer nieuws