Wie willen samen de werkgroep ‘Elektrificeren machinepark’ vormen?

Gezocht: BSNC-leden vanuit de gras- en kunstgrassector voor een nieuwe BSNC-werkgroep ‘Elektrificeren machinepark’. De commissies Gras en Kunstgras hebben een verkenning uitgevoerd met het oog op een emissievrije toekomst in de sport en cultuurtechniek. Ook onze branche heeft een verantwoordelijkheid in de energietransitie; de overgang van het gebruik van fossiele energie naar energie uit hernieuwbare bronnen (wind, zon). Wat betekent dit voor marktpartijen (vooral aannemers en leveranciers) en opdrachtgevers (gemeenten)? 

De commissies willen met een gezamenlijke werkgroep de vraagtukken over de energietransitie in onze branche oppakken. Te beginnen bij het in kaart brengen van relevante ontwikkelingen (wet- en regelgeving), wat dit betekent, op welke termijn en wat dit vraagt naar de toekomst. Bijvoorbeeld: productontwikkeling, investeringen, afstemming en samenwerking tussen opdrachtgevers en opdrachtgevers. In deze eerste fase gaat het om informatievoorziening en bewustwording. 

Houdt dit onderwerp jou ook bezig, heb je er ideeën over en kun je wat tijd vrij maken om hiermee, voor de BSNC, in een werkgroep, aan de slag te gaan? Mail dan naar info@bsnc.nl of bel met verenigingsmanager Hans Arends (06-21649594).  

 

Meer nieuws