BSNC genomineerd voor duurzaamheidsprijs Mans Lejeune 2024

We zijn verheugd en trots dat de BSNC behoort tot de genomineerden voor de Mans Lejeune Award 2024! Deze prestigieuze prijs is bedoeld om de meest duurzame en milieuvriendelijke initiatieven binnen brancheorganisaties te erkennen en te belonen. Op 31 oktober wordt op het jubileumcongres van Lejeune Association Management in Madurodam, Den Haag, bekend wie er met het Award naar huis mag gaan.  

BSNC is erkend voor haar succesvolle samenwerking op het gebied van duurzaamheid en meer specifiek voor haar aandacht voor de zorgplicht milieu bij de aanleg, onderhoud en renovatie van voor kunstgrasvelden. De BSNC-publicatie ‘Handreiking zorgplicht milieu kunstgrassportvelden’ wordt daarom gewaardeerd met een nominatie!   

Handreiking Zorgplicht weer up-to-date 

Dit najaar verschijnt een geheel geüpdatete versie van de Handreiking met verdere verbreding van onderwerpen en aanscherping van zorgplichtmaatregelen.  Ook zijn dan de uitkomsten bekend van een onderzoek naar de effectiviteit van zorgplichtmaatregelen. De bekendmaking van de winnaar van de Mans Lejeune Award vindt plaats op 31 oktober 2024 tijdens het Jubileumcongres van Lejeune Association Management in Madurodam, Den Haag. 

De Mans Lejeune Award 

De Mans Lejeune Award is een erkenning van innovatieve samenwerking en duurzame ontwikkeling binnen de sector. Dit jaar 2024 richt Mans Lejeune zich op brancheorganisaties en beroepsorganisaties met een ondernemende achterban die een voortrekkersrol hebben gespeeld in verduurzaming. Met vier zorgvuldig geselecteerde criteria wil Mans Lejeune de organisaties bekronen die met hun visie, betrokkenheid, operationele samenwerking en transparante rapportage de weg vooruit hebben gebaand.  Zie verder https://lejeune.nl/mans-lejeune-award/ en https://lejeune.nl/nieuws/genomineerden-mans-lejeune-award-2024.html 

 

Meer nieuws